Predstavitvena informacija

Ekskluzivne ugodnosti in doživetja

Nova KBM se uspešno prilagaja spremenjenim navadam strank in najsodobnejšim trendom na področju vrhunskih bančnih storitev.
Fotografija: V Novi KBM so prepričani, da si s storitvijo Premium stranka poenostavi poslovanje in uživa v edinstveni ponudbi na trgu. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
V Novi KBM so prepričani, da si s storitvijo Premium stranka poenostavi poslovanje in uživa v edinstveni ponudbi na trgu. FOTO: Shutterstock

Najzahtevnejšim strankam je tako na voljo Paket Premium, ki združuje premium storitve za dnevno upravljanje financ in osebno obravnavo na najvišji ravni, zaradi česar si je prislužil nadpovprečne ocene zadovoljstva strank. Te cenijo predvsem celovitost ponudbe, ki vključuje strokovne storitve osebnega bančnika, prioritetno obravnavo, poslovanje na daljavo, brez čakalnih vrst, ter večjo zasebnost v ločenih poslovnih prostorih.

Ker so v Novi KBM predani visokim ciljem svojih premium strank, je dodatna vrednost paketa še letni 360-stopinjski finančni pregled z izdelavo finančnega poročila in načrta s predstavljenimi rešitvami glede investiranja in plemenitenja sredstev ter zagotavljanja finančne neodvisnosti v prihodnosti.

Za zadovoljstvo strank skrbi 48 premium osebnih bančnikov na 29 lokacijah po vsej Sloveniji, ki jih lahko stranke obiščejo osebno ali se z njimi povežejo po sodobnih elektronskih poteh. Osebni bančnik je premium stranki na voljo vsak delavnik med 8. in 20. uro.

FOTO: Nova KBM
FOTO: Nova KBM

Nova KBM imetnikom Paketa Premium ponuja kartico Visa z lastnostmi kartice Platinum Visa. Z njo so premium strankam na voljo posebne ekskluzivne ugodnosti pri skrbno izbranih partnerjih. Med drugim jim je omogočen brezplačen vstop v letališke salone programa Lounge Key po vsem svetu.

Ponudba Paketa Premium Nove KBM torej presega vrhunske bančne storitve, saj jih povezuje z zanimivimi zgodbami in edinstvenimi doživetji. Odzivi strank na dogodke in doživetja, ki so namenjena izključno premium strankam, so odlični, po priljubljenosti pa izstopajo tisti, ki so povezani s kulinariko in z zdravim načinom življenja. V sodelovanju z JRE Slovenija, združenjem vrhunskih chefov in restavracij, med katerimi so tudi tiste z Michelinovimi zvezdicami, so premium strankam na voljo številne dodatne ugodnosti, kot so darila v JRE restavracijah ob plačilu s premium karticami Nove KBM nad določenim zneskom, možnost udeležbe na kulinaričnih delavnicah MasterClass, druženja na vrhunskih kulinaričnih prireditvah in osebna srečanja s chefi.

FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

V Novi KBM so prepričani, da si s storitvijo Premium stranka poenostavi poslovanje in uživa v edinstveni ponudbi na trgu. Paket Premium lahko stranke sklenejo v eni od poslovalnic Nove KBM po vsej državi, pri čemer velja, da lahko vsi novi imetniki izkoristijo 6 mesecev brezplačnega vodenja paketa. Hkrati v Novi KBM obstoječim strankam ponujajo priložnost, da si s priporočilom prijateljem prislužijo nagrade. Obstoječa stranka Nove KBM namreč prejme vrednostni kupon za 40 EUR za restavracije JRE, če se nova stranka po njenem priporočilu odloči za Paket Premium, enako nagrado pa prejme tudi nova stranka.


Naročnik oglasne vsebine je Nova KBM

Več iz rubrike