DUTB začenja s prodajo preostalih stanovanj v soseski Nokturno

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) danes začenja s prodajo preostalih 166 stanovanj v koprski soseski Nokturno. Cene stanovanj s pripadajočimi parkirnimi mesti so določene vnaprej in niso predmet pogajanj, lastnik stanovanja pa bo postal tisti kupec, ki prvi ponudi zahtevano ceno.
Fotografija: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Jože Suhadolnik

DUTB bo v drugi fazi prodajala tudi dodatne shrambe in večnamenske prostore, ki se večinoma nahajajo v garažnih etažah.

Cene stanovanj so določene vnaprej in niso predmet pogajanj, zainteresirani si jih lahko ogledajo na spletni strani DUTB. DUTB je cene sicer oblikovala na podlagi doseženih cen prve prodajne faze, ki so bile v povprečju višje od izklicnih, ter jih še dodatno prilagodila glede na atribute in kakovost položaja posameznega stanovanja v naselju.

"Prodajne cene so zasnovane skladno z dejanskimi trendi povpraševanja po stanovanjih v soseski Nokturno in bodo tudi v nadaljevanju oblikovane upoštevajoč preference kupcev ter rast cen na obalnem nepremičninskem trgu," so poudarili v DUTB.

Stanovanja so v soseski višjega kakovostnega razreda s povprečno nadproporcionalno velikimi stanovanjskimi ter terasnimi površinami, višjimi stropi in opremo višjega cenovnega razreda, so še navedli v DUTB, kjer pričakujejo povečan interes za stanovanja v prihajajočih spomladanskih in poletnih mesecih - ti so namreč najbolj primerni za prodajo stanovanj na Obali.

Več iz rubrike