DUTB v prodajo shramb in parkirnih mest v Celovških dvorih

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) bo prek elektronske dražbe skušala prodati 21 shramb in tehničnih depojev ter 45 parkirnih mest v soseski Celovški dvori. E-dražbe bodo potekale od 13. do 15. decembra za vsako posamezno enoto ločeno, ogledi pa bodo po predhodni najavi potekali med 4. in 8. decembrom.
Fotografija: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Jože Suhadolnik

Velikosti shramb in tehničnih depojev so od petih kvadratnih metrov do 84 kvadratnih metrov, cene na kvadratni meter pa so od 700 do 900 evrov plus 22-odstotni DDV, piše na spletni strani DUTB.

Velikosti parkirnih mest se medtem gibljejo od 8,4 do 30 kvadratnih metrov, cene so od 7000 do 9000 evrov plus 22-odstotni DDV.

Shrambe in tehnični depoji se nahajajo v štirih kletnih etažah ter v prvem nadstropju, parkirna mesta pa v štirih kletnih etažah. Shrambe in depoji se prodajajo brez priklopa na elektriko.

Dražbe bodo od 13. do 15. decembra potekale po vnaprej določenem terminskem načrtu med 9. in 18. uro, vsakih 20 minut se bo dražilo novo enoto. Natančen terminski plan bo objavljen na spletni strani.

Več iz rubrike