DUTB v prodajo še zadnjega sklopa stanovanj v Celovških dvorih

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) bo 11. aprila začela prodajati še zadnji, največji paket stanovanj v Celovških dvorih. Kupcem bo na voljo 117 stanovanj in 23 poslovnih prostorov s pripadajočimi parkirnimi mesti. Cene so trenutno najugodnejše za novogradnje v Ljubljani, so poudarili v DUTB.
Fotografija: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Jože Suhadolnik

DUTB je cene oblikovala na podlagi informacij s trga ter izkušenj prvega in drugega kroga prodaje.

Kot so sporočili iz t. i. slabe banke, bo prodaja stanovanj in poslovnih prostorov tudi v tretji fazi potekala po prodajnem pristopu dnevov odprtih vrat. Dneve odprtih vrat so zaradi števila stanovanj in poslovnih prostor podaljšali na 50 dni, ti bodo potekali od 11. aprila do 31. maja.

Poslovni prostori, ki so na voljo, so v tretji gradbeni fazi - 16 poslovnih prostorov je v treh etažah (klet, pritličje in prvo nadstropje), sedem pa v dveh etažah (pritličje in prvo nadstropje).

"Poslovni prostori omogočajo udoben dostop, saj imajo večinoma neposreden vhod iz pripadajočih garažnih parkirnih mest v kletni del poslovnega prostora, povezan s pritličjem poslovnega lokala. Veliko število stanovalcev, izredna dostopnost lokacije, razvijajoča se okoliška infrastruktura ter velika izložbena okna, ki omogočajo možnost za samopromocijo, zagotavljajo, da je nakup poslovnega prostora v soseski Celovški dvori naložba v prihodnost," so ocenili v DUTB.

Poslovni prostori v Celovških dvorih so primerni za storitvene, trgovske ali pisarniške dejavnosti (brez lastniške terase) ter poslovni prostori z večjimi lastniškimi terasami, primerni tudi za gostinske dejavnosti.

Več iz rubrike