Družinska vozovnica za prevoz do letališča

Podjetje Nomago je v letošnjem letu nadgradil ponudbo prevozov na letališča Treviso in Benetke. Uporabniki lahko rezervirajo družinsko vozovnico, kjer ima družina svoj skupinski kotiček z mizo, otroci pri tem potujejo ceneje. Druga novost so premium vozovnice z nadstandardnimi sedeži in dodatnim prostorom.
Fotografija: Pixabay
Odpri galerijo
Pixabay

»Direktna linija med Ljubljano in beneškima letališčema, ki smo jo vzpostavili konec lanskega julija, je bila izredno dobro sprejeta, saj smo v vsega petih mesecih prepeljali že več kot 17.000 potnikov in opravili prek 350.000 kilometrov. To je približno toliko, kot če bi devetkrat obkrožili Zemljo okoli ekvatorja. Cilji za letošnje leto so še ambicioznejši, saj načrtujemo, da bomo lanskoletni rezultat več kot podvojili,« pove Marjan Beltram, izvršni direktor za turizem in storitve mobilnosti v družbi Nomago.

Med drugim ponujajo tudi prevoze iz Ljubljane do Letališča Jožeta Pučnika, z več kot 10 rednimi dnevnimi linijami v eno smer.


Shuttle bus Nomago se je na slovenskem trgu izkazal za zelo dobro alternativo osebnemu prevozu, saj potnikom ni treba plačevati parkirnine, cene so izredno konkurenčne, odhodi fiksni in predvidljivi, zaradi direktne povezave pa je hitra tudi sama pot. Vsi potniki imajo na razpolago tudi brezplačno wi-fi povezavo, električne vtičnice in brezplačno prtljago.


 

Več iz rubrike

aktualno

Boštjan Gorjup: »Če hočemo biti zmagovalci, moramo misliti kot zmagovalci…

Na današnji 3. redni e-seji Skupščine Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) je Sibil Svilan, predsednik uprave SID banke, članom skupščine spregovoril o aktualnih izzivih financiranja slovenskega gosp…

aktualno

V Štajerskih termah gneča - mestna središča so prazna

Turistični ponudniki na Štajerskem so z uveljavitvijo turističnih bonov začeli beležiti večji obisk.

aktualno

V Goriških Brdih polno turistov - več gostov si niti ne želijo

Turistične nastanitve in lokali v Goriških Brdih so se začeli polniti že kmalu po začetku sproščanja ukrepov zaradi epidemije.

aktualno

Turisti iz držav z rdečega seznama v karanteno brez nadomestila

Danes začenja veljati zakon o interventnih ukrepih za pripravo na drugi val covida-19.

Komentarji: