Če bi zdaj imeli tisoč AirPodov, bi vse prodali (VIDEO)

Na ogledu prototipa AirPod, slovenske kapsule, je vanj stopilo že prvih petdeset radovednežev.
Fotografija: Na predstavitvi prototipa AipPod Foto: A. S. H.
Odpri galerijo
Na predstavitvi prototipa AipPod Foto: A. S. H.

V Tehnološkem parku je slovensko podjetje AirPod danes predstavilo istoimenski dolgo pričakovan produkt, funkcionalen prototip kapsule, opremljene z najsodobnejšo tehnologijo za delo ali počitek. Do konca leta bodo prve kapsule AirPod že na evropskih letališčih. 


S tem se bo spremenilo potovanje več kot 400 milijonom letaliških potnikov, ki na svojih potovanjih pogrešajo zasebnost, kotiček, kjer bi lahko nemotemo delali ali počivali. AirPod bo uporabnikom nudil vso udobje: stol, ki ga je mogoče pretvoriti v posteljo, brezžični internet in tudi zabavo. Preko mobilne aplikacije bodo uporabniki lahko nastavili temperaturo, izbirali vonje, in določili stopnjo svetlobe ...

Foto: A. S. H.
Foto: A. S. H.
 »Vizija AirPoda je ljudem v hektičnem, nagnetenem svetu, ponuditi zasebnost,« je povedal direktor podjetja Gregor Mrgole. Zanimanje za spalne kapsule je že sedaj veliko, smo slišali na predstavitvi. Na največjem letališkem sejmu v Dubaju je bilo povpraševanje po slovenski inovaciji, ki je v celoti narejena doma, tako veliko, da če bi sedaj imeli tisoč kapsul, bi vse takoj prodali.

Foto: A. S. H.
Foto: A. S. H.

Več iz rubrike

aktualno

Moravske Toplice se utapljajo v turističnih bonih

V Pomurju je ta hip zasedenost turističnih zmogljivosti skoraj stoodstotna, daleč največ turističnih bonov pa so unovčili v občini Moravske Toplice, ki v državnem merilu zaostaja le za Portorožem in …

aktualno

Najbolj skriti in podcenjeni otoki nedaleč od Slovenije

Odsev kristalno čiste turkizne vode, prelepe neokrnjene plaže, brez gneče turistov, prečudoviti sončni zahodi in še več, lahko doživite otokih ne prav daleč stran od Slovenije.

aktualno

Zdrs v recesijo: V Španiji skoraj 5 milijonov brezposelnih oseb

Koronavirusna kriza je v Španiji samo v drugem četrtletju terjala več kot milijon delovnih mest, večinoma v storitvenem in turističnem sektorju.

aktualno

Veliki Britaniji po izstopu iz EU grozi agrokemična apokalipsa

Zaradi brexita je nastal vrtinec sporov med okoljevarstveniki, državnimi regulatorji in agrokemičnimi korporacijami; več je tudi kriminalnih aktivnosti.

Komentarji: