Bosch Rexroth ima na Brniku potencial za veliko povečanje zmogljivosti

Podjetje je zgradilo novo tovarno, kamor selijo zaposlene iz treh drugih lokacij v Sloveniji in načrtujejo dodatne zaposlitve.
Fotografija: https://www.delo.si
Odpri galerijo
https://www.delo.si

Podjetje Bosch Rexroth je na Brniku zgradilo novo tovarno, kamor selijo zaposlene iz treh drugih lokacij v Sloveniji in načrtujejo dodatne zaposlitve. Lokacija, kjer je tudi razvoj, ima potencial za bistveno povečanje zmogljivosti, iz nje pa bodo prihajali tudi izdelki za avtomatizacijo in elektrifikacijo industrije in vozil.

Preberite več...

.

Več iz te teme:

Več iz rubrike

Aprilsko znižanje obresti ECB bi bilo kar presenečenje

Finančni trgi večinsko pričakujejo, da bo evrska oblast obrestno ukrepala junija, letos pa so v svoja cenovna predvidevanja že vključili tri reze.

Iz Nemčije boljši podatki o industrijski proizvodnji

Analitiki menijo, da bi se lahko industrijska stagnacija v »gospodarskem motorju« EU končala v prvem četrtletju, pričakovani ugodni učinki tudi za Slovenijo.

Milijoni evrov preplačil pri Fursu, a denarja ne vrnejo samodejno

Na Fursovih računih za 22 milijonov evrov preplačil fizičnih oseb. Če vam denarja niso vrnili sami, vložite zahtevek, da ne ostanete brez njega.

NLB in Addiko banka s ponudbo za kreditojemalce v CHF

Ponudba je namenjena kreditojemalcem, ki so oziroma bi lahko bili upravičeni do različnih oblik socialnih pomoči, sporočajo iz Združenja bank Slovenije.