Adrie Airways z dodatnimi 4 milijoni evrov

Lastnik družbe Adrie Airways, 4K Invest, bo družbo dokapitaliziral s še dodatnimi 4 milijoni evrov. Napovedana dokapitalizacija v višini najmanj 10 milijonov evrov je načrtovana v prvem četrtletju 2019.
Fotografija: Roman Šipić
Odpri galerijo
Roman Šipić

Dodatni kapital bo namenjen za nadaljnji poslovni razvoj slovenskega letalskega prevoznika.

Odločitev je bila sprejeta ob upoštevanju trdnih zavez in trdnih prepričanj lastnika v uspešno prihodnost slovenske letalske družbe, ki postaja eden najmočnejših regionalnih letalskih prevoznikov v segmentu rednega prometa in ACMI storitev (zakup letala s posadko) v srednji in jugovzhodni Evropi. »Trudimo se, da Adrio Airways pozicioniramo za stabilno poslovanje nadaljnjo rast. Dosegli smo že znaten razvoj in tudi v prihodnje bomo razvijali potenciale podjetja in gradili še močnejšo letalsko družbo,« je ob tem povedal Holger Kowarsch, direktor družbe Adria Airways.

Več iz rubrike

aktualno

V Piranu poka po šivih

Čeprav so hoteli v piranski občini v juniju zabeležili skoraj dve tretjini manj nočitev kot pred enim letom, te dni »pokajo po šivih«.

aktualno

Christine Lagarde: Čakajo nas globoke spremembe v svetovni ekonomiji

Gospodarska koronakriza, bo povzročila globoke spremembe v svetovnem gospodarstvu, je dejala Christine Lagarde, vodja Evropske centralne banke (ECB).

aktualno

Parlamentarno pot začenja paket ukrepov za drugi val epidemije

Odbor DZ za delo ima danes na dnevnem redu seje predlog novega interventnega zakona, katerega cilj je omiliti in odpraviti posledice epidemije covida-19 za državljane in gospodarstvo.

aktualno

Znano je kdo je imel lani pri sosedih največ prihodka in kdo dobička

FINA je obdelala letne računovodske izkaze, ki jih je do 30. junija oddalo 131.701 podjetij, ki plačujejo davek na dobiček, razen bank, zavarovalnic in drugih finančnih institucij.

Komentarji: