Adriatic Slovenica z novimi člani nadzornega sveta

Na skupščini delničarjev zavarovalnice Adriatic Slovenica d. d. so imenovali 4 nove člane nadzornega sveta zavarovalnice. Novi člani nadzornega sveta so Gregor Pilgram, Luciano Cirinà, Miroslav Bašta in Miroslav Singer.
Fotografija: Zavarovalnica Adriatic Slovenica. Foto Aleš Černivec
Zavarovalnica Adriatic Slovenica. Foto Aleš Černivec

Generali CEE Holding je 13. februarja 2019 zaključil nakup zavarovalnice Adriatic Slovenica in postal njen 100-odstotni delničar. Na ta dan so odstopili tudi člani nadzornega sveta Adriatica Slovenice, Aljoša Tomaž, Aleksander Sekavčnik in Tomaž Butina.

Za zagotovitev nemotenega delovanja nadzornega sveta zavarovalnice Adriatic Slovenica in zagotavljanja skladnosti z akti zavarovalnice so bili s strani edinega delničarja, Generali CEE Holding, v nadzorni svet Adriatica Slovenice predlagani Gregor Pilgram, Luciano Cirinà, Miroslav Bašta in Miroslav Singer.
Na skupščini je 18. 2. 2019, delničar potrdil imenovanje novih članov nadzornega sveta s petletnim mandatom. V nadzornem svetu Adriatica Slovenice ostajata tudi dosedanja člana - predstavnika zaposlenih, to sta Borut Šuštaršič in Matjaž Pavlin.
 

Več iz rubrike

aktualno

Prvi val nemških turistov že na hrvaškem

Ob vstopu v Hrvaško bodo podrobnosti turistov zabeležene z zbiranjem dodatnih podatkov - destinacija, številka mobilnega telefona in elektronski naslov.

aktualno

Na Dunaju ulice spreminjajo v poletne zelene oaze

Zaradi vedno hujše vročine v mestu bodo letos poleti na Dunaju 22 cest in ulic spremenili v tako imenovane hladne ulice (Coole Straßen). Zaprli jih bodo za promet ter na vozišča in parkirišča namesti…

aktualno

Za nekaj več kot 6,5 milijonov evrov je naprodaj celotno wellnes naselje

Pandemija koronavirusa je morda ustavila večino svetovnega trga nepremičnin, a ne na Švedskem. Za 70 milijonov švedskih kron (približno 6,6 milijona evrov) je na voljo tudi celotno naselje - Satra Br…

aktualno

Naložbena pobuda za rast in delovna mesta

Kaj imajo skupnega visokotehnološka papirnica na Finskem, ki uporablja obnovljive vire energije, 14 novih zdravstvenih domov na Irskem, posodobitev vlakovnih kompozicij v osrednji in severni Italiji …

Komentarji: