Adriatic Slovenica z novimi člani nadzornega sveta

Na skupščini delničarjev zavarovalnice Adriatic Slovenica d. d. so imenovali 4 nove člane nadzornega sveta zavarovalnice. Novi člani nadzornega sveta so Gregor Pilgram, Luciano Cirinà, Miroslav Bašta in Miroslav Singer.
Fotografija: Zavarovalnica Adriatic Slovenica. Foto Aleš Černivec
Odpri galerijo
Zavarovalnica Adriatic Slovenica. Foto Aleš Černivec

Generali CEE Holding je 13. februarja 2019 zaključil nakup zavarovalnice Adriatic Slovenica in postal njen 100-odstotni delničar. Na ta dan so odstopili tudi člani nadzornega sveta Adriatica Slovenice, Aljoša Tomaž, Aleksander Sekavčnik in Tomaž Butina.

Za zagotovitev nemotenega delovanja nadzornega sveta zavarovalnice Adriatic Slovenica in zagotavljanja skladnosti z akti zavarovalnice so bili s strani edinega delničarja, Generali CEE Holding, v nadzorni svet Adriatica Slovenice predlagani Gregor Pilgram, Luciano Cirinà, Miroslav Bašta in Miroslav Singer.
Na skupščini je 18. 2. 2019, delničar potrdil imenovanje novih članov nadzornega sveta s petletnim mandatom. V nadzornem svetu Adriatica Slovenice ostajata tudi dosedanja člana - predstavnika zaposlenih, to sta Borut Šuštaršič in Matjaž Pavlin.
 

Več iz rubrike

aktualno

Air France bo število zaposlenih zmanjšal za skoraj 7600

Francoski letalski prevoznik Air France bo število zaposlenih na ravni skupine zmanjšal za 7580, so danes sporočili iz družbe.

aktualno

Sloveniji opomin glede pranja denarja, ponarejanja in zaščite evra

Evropska komisija je objavila redni sveženj odločitev o postopkih zoper države članice, ki niso izpolnile obveznosti iz prava EU.

aktualno

Krizno spreminjanje nakupovalnih navad je velika podjetniška priložnost

Spremembe nakupovalnih navad niso težave, temveč priložnost za prilagoditev poslovnega modela in čas za vpeljavo novih rešitev v podjetje.

aktualno

Hrana se je podražila

Svetovne cene hrane so se junija povišale prvič od začetka leta, kaže poročilo Organizacije Združenih narodov za prehrano in kmetijstvo (FAO).

Komentarji: