Addiko banka z dišečo inovacijo

Addiko banka je javnosti predstavila nekaj posebnega. Naredili so prvo dišečo debetno kartico Mastercard, ki ni horizontalnega, temveč vertikalnega profila.
Fotografija: Foto: Addiko
Odpri galerijo
Foto: Addiko

V banki so hoteli strankam ponuditi boljšo in nenavadno uporabniško izkušnjo. Tako so ustvarili prvo Addiko dišečo debetno kartico Mastercard, ki bo nadomestila običajno kartico tekočega računa ter omogoča brezstično plačevanje doma in v tujini, na več kot 44 milijonih prodajnih mest, in varno spletno nakupovanje. Njena posebnost je tudi ta, da se bere v navpični legi.

S kartico bodo klienti opravljali vse bančne storitve na isti način kot prej, vključno z dvigovanjem in polaganjem gotovine ter plačevanjem položnic na ustrezno opremljenih Addiko bankomatih.

Ob lansiranju novosti so na Mastercardu opravili tudi raziskavo, ki kaže, da Slovenci vse raje kupujemo preko spleta. Spletno nakupovanje namreč prinaša številne prednosti, kot so večje udobje, nakupujemo lahko kadarkoli in kjerkoli ter raznovrstno in hitro dostopnost izdelkov v današnjem hitrem tempu življenja. Pri tem opozarjajo, da je še vedno potrebna pazljivost, saj številne spletne strani ali ponudniki niso varni.
 

Več iz rubrike