90 milijonov evrov vredna investicija za 200 delovnih mest

Sandoz bo prihodnji petek v Ljubljani položil temeljni kamen centra za razvoj bioloških zdravil.
Fotografija: https://www.delo.si
Odpri galerijo
https://www.delo.si

Sandoz je v Ljubljani napovedal pomembno naložbo za vzpostavitev najsodobnejšega centra za razvoj podobnih bioloških zdravil. Novi center, ki bo zgrajen do leta 2026, bo pomagal odgovoriti na globalno naraščajoče povpraševanje po podobnih bioloških zdravilih in prispevati k dolgoročni vzdržnosti zdravstvenih sistemov po vsem svetu, so sporočili iz Sandoza. Novi objekt bo zgrajen na zemljišču Lajovic Tube, ki je v bližini upravne stavbe Sandoza.

Preberite več...

.

Več iz te teme:

Več iz rubrike

Težave lahko pospešijo prenos podjetja na novo generacijo

Družinska podjetja so pogosto ujeta v poslovni vzorec ustanoviteljev, dokler se zaradi premalo premišljenih odločitev ne soočijo s finančnim problemom.

Bruselj nam priporoča ukrepe za večjo konkurenčnost

Evropska komisija napovedala postopek presežnega primanjkljaja proti sedmim članicam Unije, Sloveniji pa poslala nekaj nasvetov in fiskalnih opozoril.

Visok letni poračun kmalu stvar preteklosti?

Energetska industrija se hitro razvija, s čimer se povečujejo tudi možnosti za trajnostno pridobivanje električne energije in večje prihranke.

Prebiti vsi predori na trasi drugega tira

Zdaj v predorih sledi izvedba stopnice, talnega oboka, hidroizolacije, notranjega oboka in drugih del, ki so deloma potekala sočasno z izkopnimi deli.