4 ključne nevarnosti pri opremljanju ali prenovi gostinskega obrata
Vsakdo, ki se dolgoročno preživlja z gostinsko dejavnostjo se na neki točki sooči z dejstvom, da njegov gostinski obrat ‒ bodisi je to bar, slaščičarna ali pa restavracija najvišjega ranga ‒ potrebuje ambientalno svežino ali pa zgolj tehnološko nadgradnjo z vidika boljših in sodobnejših aparatov. Ta posodobitev navadno omogoča hitrejše, učinkovitejše in bolj optimalno delovanje osebja. Da bi opremljanje ali prenova potekala brez težav in da bi pri tem sprejeli pravilne rešitve, je potrebno biti pozoren na vsaj naslednje 4 ključne točke v nadaljevanju.
.Več iz rubrike
Pred sesutjem strankam izpulili še zadnje evre
Med upniki so poleg pravnih številne fizične osebe, ki so tik pred stečajem v akcijah na spletnih platformah kupovale bone za prihodnje lepotne storitve.
Bojana Ivanca odstop Maje Bednaš šokiral
Direktorica Umarja je odstopila z mesta predsednice strateškega sveta za makroekonomska vprašanja pri predsedniku vlade.