4 ključne nevarnosti pri opremljanju ali prenovi gostinskega obrata

Vsakdo, ki se dolgoročno preživlja z gostinsko dejavnostjo se na neki točki sooči z dejstvom, da njegov gostinski obrat ‒ bodisi je to bar, slaščičarna ali pa restavracija najvišjega ranga ‒ potrebuje ambientalno svežino ali pa zgolj tehnološko nadgradnjo z vidika boljših in sodobnejših aparatov. Ta posodobitev navadno omogoča hitrejše, učinkovitejše in bolj optimalno delovanje osebja. Da bi opremljanje ali prenova potekala brez težav in da bi pri tem sprejeli pravilne rešitve, je potrebno biti pozoren na vsaj naslednje 4 ključne točke v nadaljevanju.
.Več iz rubrike
Salus prevzel Meditrade
Največji trgovec z zdravili in medicinskimi pripomočki nadaljuje konsolidacijo dobaviteljev slovenskega zdravstva.
Nova Adria ne bo rešila kongresnega turizma
Odgovori na ključna vprašanja o morebitni ustanovitvi novega nacionalnega prevoznika, o čemer razmišlja vlada.