4 ključne nevarnosti pri opremljanju ali prenovi gostinskega obrata

Vsakdo, ki se dolgoročno preživlja z gostinsko dejavnostjo se na neki točki sooči z dejstvom, da njegov gostinski obrat ‒ bodisi je to bar, slaščičarna ali pa restavracija najvišjega ranga ‒ potrebuje ambientalno svežino ali pa zgolj tehnološko nadgradnjo z vidika boljših in sodobnejših aparatov. Ta posodobitev navadno omogoča hitrejše, učinkovitejše in bolj optimalno delovanje osebja. Da bi opremljanje ali prenova potekala brez težav in da bi pri tem sprejeli pravilne rešitve, je potrebno biti pozoren na vsaj naslednje 4 ključne točke v nadaljevanju.
.Več iz rubrike
Spremembe pri omrežnini: tarife bodo sprva cenejše, časovni bloki drugačni
Glavne spremembe se nanašajo na določitev časovnih blokov, postopno podražitev tarife za najdražji časovni blok in določitev dogovorjene moči.
Posredna distribucija – pametnejši nakup za sodobna podjetja in javno upravo
Podatki podjetja Forscope kažejo, da so številne javne institucije po vsej srednji in vzhodni Evropi že uporabile model posredne distribucije programske opreme.