4 ključne nevarnosti pri opremljanju ali prenovi gostinskega obrata
Vsakdo, ki se dolgoročno preživlja z gostinsko dejavnostjo se na neki točki sooči z dejstvom, da njegov gostinski obrat ‒ bodisi je to bar, slaščičarna ali pa restavracija najvišjega ranga ‒ potrebuje ambientalno svežino ali pa zgolj tehnološko nadgradnjo z vidika boljših in sodobnejših aparatov. Ta posodobitev navadno omogoča hitrejše, učinkovitejše in bolj optimalno delovanje osebja. Da bi opremljanje ali prenova potekala brez težav in da bi pri tem sprejeli pravilne rešitve, je potrebno biti pozoren na vsaj naslednje 4 ključne točke v nadaljevanju.
.Več iz rubrike
Delnice v Ljubljani bodo ostale privlačne
Ključni so stabilno gospodarstvo, kakovostna in finančno čvrsta podjetja, visoke dividende.
Danes seja vlade o nepremičninskem davku
Stopnja davka na drugo in naslednje stanovanjske nepremičnine bo menda v višini med enim in dvema odstotkoma njene posplošene tržne vrednosti.