4 ključne nevarnosti pri opremljanju ali prenovi gostinskega obrata

Vsakdo, ki se dolgoročno preživlja z gostinsko dejavnostjo se na neki točki sooči z dejstvom, da njegov gostinski obrat ‒ bodisi je to bar, slaščičarna ali pa restavracija najvišjega ranga ‒ potrebuje ambientalno svežino ali pa zgolj tehnološko nadgradnjo z vidika boljših in sodobnejših aparatov. Ta posodobitev navadno omogoča hitrejše, učinkovitejše in bolj optimalno delovanje osebja. Da bi opremljanje ali prenova potekala brez težav in da bi pri tem sprejeli pravilne rešitve, je potrebno biti pozoren na vsaj naslednje 4 ključne točke v nadaljevanju.
.Več iz rubrike
Ali svet ne verjame več v vsemogočni ameriški dolar?
Trumpova trgovinska vojna sili vlagatelje v zavedanje, da se lahko prevlada ameriške valute zmanjša ali celo prekine.
Warren Buffet se bo do konca leta upokojil
Ameriški investitor in filantrop je na letnem srečanju delničarjev napovedal, da se bo konec leta 2025 umaknil s položaja glavnega izvršnega direktorja.