20. obletnica alumni kluba IMB v Sloveniji

Alumni klub mednarodnega programa International Master in Business (IMB) je obeležil 20. obletnico. Program je v 24 letih končalo 774 študentov, ki danes zasedajo najvidnejša menedžerska mesta tako doma, kot tudi v svetu.
Fotografija: IMB
Odpri galerijo
IMB

V Portorožu so člani Alumni kluba mednarodnega programa International Master in Business (IMB) obeležili 20. obletnico prvega druženja magistrov uglednega programa, ki ga izvajajo na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Program, katerega letos končuje že 24. generacija visoko motiviranih in sposobnih študentov, je od svojega začetka v letu 1993 izobrazil 774 študentov, kateri so nosilci pomembnih vlog v slovenskih in mednarodnih podjetjih ter institucijah. Diplomanti programa so med drugim zaposleni na Zavarovalnici Triglav, v Gorenju, NLB-ju, Mercatorju, Petrolu, ter v svetovnih multinacionalnih podjetjih in institucijah kot so Google, Procter & Gamble, EBRD, BMW, Adidas ter mnogih drugih.

Majhna skupina študentov, tesna povezanost s prakso in najboljšimi svetovnimi univerzami ter mednarodno okolje oblikujejo tiste ključne kompetence, ki gradijo visoko zaposljivost diplomantov tega programa. Praviloma študentje tega program najdejo zaposlitev v gospodarski panogi v treh mesecih po končanju študija.

Več iz rubrike

Komentarji: