Delamo razliko: kakovostne vsebine Svet kapitala za 0,99€

Težki časi bodo prav gotovo ustvarili močne ljudi, ti pa bodo potem za vse nas ustvarili dobre čase.
Fotografija: delamo razliko, svet kapitala, naročnina
delamo razliko, svet kapitala, naročnina

Vsi pravi in najbolj prodorni podjetniki, gospodarstveniki in ljudje z vizijo, se tega zavedajo, se ne pustijo zavesti okoliščinam in le-te s pridom izkoristijo bodisi za nesebična dejanja bodisi za pridobivanje novih znanj.

Ker vemo, da mednje sodite tudi bralci in bralke Sveta kapitala, in da iščete načine, kako ta čas čim koristno porabiti, v medijski hiši Delo ponujamo naročnino po posebni ceni. S  tem vam želimo povedati, da nam je mar. Za vas. Vaš čas. Vaš vsakdan, ki nikakor ne sme biti zamujena priložnost.Podprite Delo in Svet kapitala

Podprite naše delo. Svet kapitala bo še naprej delal razliko in vam prinašal zgodbe, ideje, pisal o novih poslovnih modelih. Ker jih bomo potrebovali tudi za dan potem. Naročite se na svetkapitala.si že za 0,99 evra na mesec.
 
*Paket Svet kapitala Splet naročnina – prvi mesec 0,99 evra, naprej pa je cena naročnine 3,99 evra mesečno. Polna cena digitalne naročnine na paket Svet kapitala Splet je 4,99 evra mesečno. Pridobite 20-% popust! Paket Svet kapitala Splet odklepa vse članke na svetkapitala.si.

Več iz te teme:

Več iz rubrike

Komentarji: