Domov Trendi 01. December 2017.

Veuve Clicquot Business Woman Award: Urška Šefman Sojer

urška šefman sojer
© Nejc Pernek
Urška Šefman Sojer je prva slovenska poslovna ženska, ki je osvojila Veuve Clicquot Business Woman Award.

Slovenska nominiranka, soustanoviteljica in lastnica blagovne znamke Zvezda, je s svojo vizijo, poslovno modrostjo, preudarnostjo in zdravo mero tveganja osvojila največ glasov mednarodne strokovne žirije in osvojila regijsko nagrado Veuve Clicquot Business Woman Award. Zmagala je pred udeleženkami iz Hrvaške, Srbije in Črne Gore ter Sloveniji prvič priborila to dragoceno priznanje, ki ga blagovna znamka Veuve Clicquot podeluje vse od leta 1972.

Spričevalo za poslovno odličnost bo Urški Šefman Sojer prineslo nove možnosti za razvoj potenciala blagovne znamke Zvezda v Sloveniji in širše.

Lastnica Kavarne Zvezda je slovensko slaščičarstvo dvignila na popolnoma novo raven. Zasnovali so jo leta 1999, ko so njena vrata odprli brata Mitja in Damjan Sojer kot solastnika ter Urška Šefman Sojer kot direktorica in idejna vodja. Ime se je ponudilo kar samo, ker so se ukoreninili poleg parka Zvezda. Z odprtjem prve kavarne so se uresničile Urškine dolgoletne sanje, da bi lahko Ljubljani ponudila prijeten in prijazen prostor za druženje vseh tistih, ki se ob kavi ali čaju radi posladkajo z dobrimi in inovativnimi sladicami.

Leta 2005 je Urška Šefman Sojer odprla svojo drugo Zvezdo v BTC-ju, leta 2007 tretjo v hotelu Slon ter leta 2015 v Narodni galeriji. Z ljubeznijo do dela, neomajno vizijo in dosledno pozornostjo do gostov je Urška Šefman Sojer v zadnjih 18 letih močna soustvarjalka trendov na področju slaščičarstva.

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.