Domov Trendi 21. Avgust 2018.

Služba leta? Zaposlili 60 okuševalcev namaza Nutella

nutella
© Pixabay
Pred mesecem dni je podjetje Soremartec Italia, ki skrbi za raziskave in razvoj produktov Ferrero (čokoladice Kinder, bomboniere Ferrero Roche, Raffaello, namaz Nutella, bombončki Tic Tac ...), objavilo razpis dela za 60 kandidatov, ki bi jim pomagali pri okušanju in ocenjevanju najbolj znanega lešnikovega namaza na svetu, nutelle.

Na spletni strani so zapisali, da potrebujejo ljudi, ki bodo po trimesečnem šolanju izboljševanja sposobnosti občutka vonja in okusa pomagali raziskovalcem z besedami izraziti, kaj zaznajo v novih izdelkih in kako se počutijo po degustaciji.

Na šolanje, ki se začne konec septembra, so povabili okoli 60 potrjenih kandidatov, le najboljši bodo podpisali pogodbo o zaposlitvi za leto 2019. Njihove obveznosti predvidevajo dveurni delovnik dvakrat na teden.

Podobno delovno mesto so pred kratkim razpisali tudi v podjetju Mondelēz International (Milka, Oreo), kjer so iskali »okuševalce čokolade«.

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.