Domov Trendi 03. Oktober 2017.

Peter Movrin začel delati za Alexandra McQueena

peter movrin
© Marijo Zupanov
Slovenski modni oblikovalec je začel delati za prestižno modno hišo Alexander McQueen v Londonu.

Ekstravagantni slovenski modni oblikovalec spada med 40 največjih talentov modnega oblikovanja na svetu in to so opazili v luksuzni modni hiši angelškega porekla, ki oblači umetniško in gospodarsko smetano celega sveta.Ena bolj znanih kreacij modne hiše je poročna obleka Kate Middleton za poroko s princem Williamom aprila 2011, pred kratkim pa je njihovo kreacijo nosila tudi naša Melania Trump, prva dama ZDA.

Tudi Peter Movrin ali mesarjev sin, kakor ga radi pomenujemo v Sloveniji, ni od muh. Oblekel je že Lady Gaga, Björk in Beyonce, navdušil legendarni urednici Voguea Anno Wintour in Franco Sozzani, njegove kreacije so bile prikazane celo v filmu Igre lakote. Njegove kreacije si lahko pobližje ogledamo na vsakoletnem modnem dogodku MBFWLJ, na katerem se bo predstavil tudi to sezono.

Ali ga kopira Stella McCartney?

Kot svetovno znan oblikovalec je pred kratkim doživel grenak priokus prepoznavnosti, ko je po vsej verjetnosti kopirala stanovska kolegica še z bolj zvenečim imenom, Stella McCartney. Svoji ugotovitvi je priložil fotografijo, ki razkriva podobnost med obema krojema. Videti je, kot da bi šestinštiridesetletna vrhunska modna oblikovalka, znana tudi kot hči Paula McCartneyja in zagrizena aktivistka, Petrovi kreaciji dodala le jeans jakno ter sončna očala in poslala manekenko na pisto. 

 | Author:
 
 | Author:

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.