Domov Trendi 19. September 2017.

Koliko revnim družinam lahko pomaga žoga s podpisi bratov Dragić?

Do prihodnje srede bo potekala dobrodelna dražba košarkarske žoge s podpisoma Gorana in Zorana Dragića, zbrani znesek bo namenjen pomoči revnim otrokom v okviru programa Botrstvo.

Na dobrodelni dražbi je na voljo košarkarska žoga z originalnima podpisoma košarkarjev Gorana Dragića in Zorana Dragića. Žoga bo šla v trajno last tistega ljubitelja, ki bo zanjo ponudil največ na dobrodelni dražbi, ki poteka do 27. septembra 2017 letos do 12. ure.

Izklicna cena za žogo je 150 evrov.

Pravila dobrodelne dražbe:
- Vse ponudbe na dražbi so zavezujoče.
- Dobrodelna dražba poteka od 17. 9. do 27. 9. 2017 do 12.00.
- Žogo z originalnima podpisoma Goran Dragića in Zorana Dragića bo dobil v trajno last tisti, ki bo na dražbi ponudil največ in ponujeni znesek tudi vplačal na TRR (o tem bo obveščen po končani dražbi).
- Dražba je dobrodelna, znesek bo namenjen otrokom v programu Botrstvo.
- Veljajo le ponudbe, ki se oddajo na tej strani, v komentarju.
- Informacijo o dražbi lahko delite tudi s svojimi prijatelji in jih povabite k sodelovanju.
- Za vse druge morebitne informacije lahko ponudnici pošljete zasebno sporočilu na Facebook ali jo pokličete na telefonsko številko 040 579 312.

Kot nam je povedala pobudnica akcije Nataša Purkat, ljudi vabi k dražbi zato, da bi lahko otrokom omogočili nekaj drv za tople dni, kakšen priboljšek, pripomočke za igro ... v zameno za dobro delo pa dobijo izvrstno nagrado: žogo z originalnim podpisom Gorana Dragića in Zorana Dragića.

Za tovrstno akcijo se je odločila, ker dobrodelnim organizacijam že dobro desetletje ne zaupa več, ker je znano, da pomemben odstotek zbranih sredstev porabijo za lastno delovanje.

 

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.