Domov Trendi 20. November 2017.

Najboljši smučarski hotel v Sloveniji je Ramada Resort v Kranjski Gori

ramada kranjska gora hotel
© Arhiv podjetja
Kranjskogorska Ramada Resort je že petič zapored osvojila prestižno mednarodno nagrado World Ski Awards v kategoriji najboljši smučarski hotel v Sloveniji.

Glavna odlika hotela po mnenju žirije je njegova lokacija, ki gostom omogoča, da iz hotela stopijo neposredno na smučišče ter v izteku prog na t. i. Snežni plaži uživajo v pogledih na urejeno smučišče. Hotel so pred kratkim prenovili, obiskovalci se lahko sproščajo v 400m2 velikem vodnem parku z neposrednim pogledom na zasneženo smučišče.

Gostom nudijo 118 sob, restavracijo, prijeten lounge bar ter več seminarskih dvoran, med katerimi največja lahko gosti srečanja z 250 udeleženci. Tudi dvorane, poleg sodobne opreme, omogočajo izjemne poglede na smučarske proge v Kranjski Gori.

V hotelu prav tako deluje mini klub, namenjen najmlajšim gostom, zanimiva pa je tudi ponudba na t.i. Snežni plaži, ki se nahaja neposredno ob hotelu. V objektu posluje tudi igralni salon Casinò Larix.

ramada kranjska gora hotel | Author: Arhiv podjetja Arhiv podjetja

Nagrado sta v Kitzbühlu prevzela vodja hotela Tanja Švigelj in direktor družbe Hit Alpinea, Fedja Pobegajlo, ki je po podelitvi dejal: »Nova nagrada je potrditev dobrega dela in pozitivnega odnosa, ki ga vlagamo v delovanje vseh naših hotelov. Še posebej nas veseli dejstvo, da sta se nagradi za najboljši smučarski hotel letos pridružila dva pomembna certifikata – mednarodni trajnostni certifikat Travelife in Slovenia Green Accommodation. Ta priznanja opozarjajo na uresničevanje naših prizadevanj na različnih področjih, s ciljem zagotoviti čim večje udobje bivanja in kakovostne storitve za naše goste.«

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.