Domov Trendi 28. Februar 2018.

Cockta bo 65. rojstni dan praznovala v novi preobleki

cocta
© Arhiv podjetja
Legendarna pijača ob 65-letnici menja preobleko in slogan. Leta 1953 si jo je zamislil izumitelj in tehnolog Emerik Zélinka in že od takrat ohranja originalno recepturo, ki jo sestavlja mešanica 11 izbranih rastlinskih izvlečkov.

Šipek, karamela, čista voda z naravnim ogljikovim dioksidom in originalni koktajl izbranih zeliščnih izvlečkov pa tvo-rijo legendaren okus.

Pri Atlantic Grupi, ki je Cockto prevzela leta 2010, se zavedajo pomembnosti pijače, ki je postala del slovenske kulturne identitete, njenega vpliva na razvoj slovenskega gospodarstva in vloge v družbi družbi, zato vse ključne funkcije upravljanja ene najprepoznavnejših blagovnih znamk ostajajo v Sloveniji. Povedo, da je nova podoba posledica premišljene strateške odločitve, saj morajo slediti trendom in vzbuditi tudi pozornost mladih, ki so potrošniki prihodnosti.

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.