Domov Podjetniške zvezde 01. Junij 2018.

AmCham Top Potential of the Year 2018 je Vita Godec

© AmCham
Osma generacija programa AmCham Young ProfessionalsTM je dobila svojo ambasadorko. Naziv AmCham Top Potential of the Year 2018 je po izboru občinstva, komisije in medsebojnih ocen pripadel Viti Godec, Lenis farmacevtika.

Vita Godec, doktorica kemije, vodja oddelka Razvoj poslovanja v podjetju Lenis farmacevtika, je ob prejetju naziva dejala: Lahko spremenimo Slovenijo na bolje. Ampak ne smemo samo govoriti, res jo dajmo.

Vita Godec, ki je del svojega študija preživela v Veliki Britaniji, je povedala, da bi si želela, da bi v Sloveniji obstajala močnejša povezava med akademsko sfero in industrijo, kot je to v tujini. Dejala je, da je tega v Sloveniji premalo in da krivda žal leži na obeh straneh. "V Sloveniji imamo dobre izobražene ljudi in tudi z omenjenim povezovanjem je potrebno poskrbeti, da ne bodo pobegnili v tujino," je dejala.


AmCham Top Potential of the Year 2018 je bil zaključni dogodek 8. generacije programa AmCham Young ProfessionalsTM. AmCham Young ProfessionalsTM je platforma za osebni in karierni razvoj posameznikov z izjemnim potencialom. Je mreža mladih, ki s svojo energijo v prostor vnašajo optimizem in poudarjajo priložnosti, so navdih in obveza za spremembe na bolje. So mladi, ki želijo biti aktivni, sodelovati in si zaupati.

 | Author: AmCham AmCham

"V AmCham Slovenija smo letošnje leto posvetili talentom, ljudem, ki so generatorji napredka, ki jih žene vizija, da dosegajo izjemne dosežke. Prepričani smo, da prihodnost leži v ljudeh, ki izstopajo iz povprečja s svojim znanjem, veščinami in zavzetostjo. Iskali smo posameznike, ki so liderji naslednje generacije, in jih tudi dobili. Vseh 140 udeležencev 8. generacije AmCham Young Professionals cilja višje, sanja širše in raziskuje izven svojih okvirjev. Vodita jih strast in želja po postavljanju novih mejnikov. Pripravljeni so na prvi korak, zavihati rokave in se povezani podati v akcijo," zapišejo.

Komisijo, ki je ocenjevala pet superfinalistov, so sestavljali: Matej Potokar, Cosylab in predsednik komisije, Dejan Turk, A1, Jasna Mihelj Coustaury, Aviat, Ervin Pfeifer, Avanton, Milan Dragič, Bisnode, Enzo Smrekar, Droga Kolinska, Atlantic Grupa, Matej Zavrl, Goodyear Dunlop Sava Tires, Nevenka Kržan, KPMG in predsednica AmCham Slovenija, Barbara Domicelj, Microsoft, Nevenka Črešnar Pergar, NP Consulting, Vanja Lombar, OMV Slovenija, in Laura Anderson, ameriško veleposlaništvo v Sloveniji.

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.