Domov Inovacije 10. Maj 2018.

1000 inovativnih start-upov, investitorjev, podjetnikov na PODIM-u

podim
© Podim
Na konferenci PODIM – največjemu in najbolj vplivnemu start-up dogodku v Sloveniji in regiji, ki bo 15. in 16. maja potekal v Mariboru, v kongresnem centru Habakuk, bo letos sodelovalo rekordno število udeležencev. Več kot 1000 inovativnih visokotehnoloških start-upov, mednarodnih investitorjev, predstavnikov korporacij in ostalih deležnikov domačega, regijskega in globalnega start-up ekosistema, se bo družilo, povezovalo in sodelovalo na dogodku, ki bo letos poleg konferenčnega programa zagotovil tudi okoli 600 spoznavnih ”matchmaking” sestankov.

Na glavnem odru konference se bo zvrstilo več kot 50 govorcev iz vsega sveta, med njimi številna zvezdniška imena iz sveta start-upov, inovacij, investicij in podjetništva, kot so David Rose (MIT, ZDA), Mike Sigal (500 Startups, ZDA), Carolyn N. Spencer (Amazon, ZDA), Carlos Eduardo Espinal (Seedcamp, VB) in številni drugi.

Dogodek služi mreženju in podajanju pomembnih informacij o razvoju slovenskega podjetniškega ekosistema, prvič pa bodo javno predstavljeni tudi izsledki ugledne mednarodne raziskave GEM – Global Entrepreneurship Monitor za Slovenijo, povezani z izzivi visokotehnološkega start-up podjetništva.

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.