Spoznajte Delove podjetniške zvezde 2019 in glasujte (VIDEO)

Foto: Leon Vidic

Zanimivosti o letošnjih nomirancih za nagrado Delova podjetniška zvezda leta. 

Medijska hiša Delo bo letos že tretje leto zapored podelila prestižno nagrado Delova podjetniška zvezda. V okviru kampanje Delove podjetniške zvezde smo predstavili deset  malih in srednje velikih podjetij, enemu od njih pa bomo po izboru strokovne komisije podelili naziv Delova podjetniška zvezda leta, bralci in bralke pa boste od 3. oktobra lahko glasovali za svojega favorita, ki bo dobil naziv Delova podjetniška zvezda bo izboru bralcev.  V video posnetkih, ki so odseki intervjujev, ki smo jih z nominiranimi podjetji opravljali novinarji Dela in Sveta kapitala, si poglejte, kdo to so, kakšne so njihove vizije, sanje in strahovi.

Veseli bomo vašega odziva na omrežjih

Nismo pa pozabili tudi na vas, bralce, ki lahko od danes pa vse do srede, 16. oktobra, TUKAJ glasujete za svojega favorita, ki mu bomo podelili posebno priznanje. Lani so bralci za svojo zvezdo izbrali podjetje Vasco iz Šenčurja, predlani pa podjetje I.H.S. iz Krškega.


Delove podjetniške zvezde so letos ... 


Sap Slovenija: Najboljši zaposleni gredo z družino na HavajePlastika Skaza: Šest urni delovnik že daje rezultateIntra lighting: Poustvarjajo frekvence svetlobe, skorajda identične naraviAvant CarEnačba za poslovni model: globalni trendi, digitalizacija in poslanstvoAdheziv: Slovenci, ki s svojim delom nadgrajujejo od farmacije do WimbledonaReal Security: Od kibernetske varnosti do kriptografije in hard rockaA-soft: Obstajajo samo stopnice v nebesaRobetaRobetini avtodomi s prefinjenostjo osvajajo svetInea:Razvoj je sestavina prav vsakega projekta Contromatik: Lahko bi jim rekli tudi zdravilci vode

Več iz rubrike