Zamenjaj in prihrani - tretjič!

Svet kapitala
Zamenjaj in prihrani 3, akcija Zveze potrošnikov Slovenije, ki z množičnim nakupom plina in/ali elektrike omogoči najnižje cene.

Že več kot 23.000 potrošnikov sodeluje v skupinskemu nakupu plina in/ali elektrike v akciji Zamenjaj in prihrani 3.

»Velik odziv potrošnikov v kampanji skupinskega nakupa električne energije ponovno dokazuje, da si potrošniki želijo tovrstnih skupinskih nakupov,« so zapisali v sporočilu za javnost v Zvezi potrošnikov Slovenije (ZPS). A zagotovo ne bi bilo takšnega zanimanja, če ne bi potrošnikov spremljale pozitivne izkušnje iz preteklih dveh akcij. Številni med njimi, ki so v preteklosti že zamenjali dobavitelja v okviru kampanje ZPS, so celoten postopek prijave in zamenjave ocenili kot zelo dobro. ZPS zato ponovno vabi vse zainteresirane potrošnike, da oddajo prijavo čimprej – preprosto, brezplačno in nezavezujoče. »Več potrošnikov bo prijavljenih, boljšo ponudbo in posledično večje prihranke si lahko obetamo!« nagovarjajo uporabnike.

Na ZPS so bili v zadnji akciji Zamenjaj in prihrani 2 zadovoljni z odzivom potrošnikov, rezultati so takrat celo presegli njihova pričakovanja. Breda Kutin, predsednica Zveze portošnikov Slovenije, je ob tem poudarila: »Potrošniki so v okviru kampanje Zamenjaj in prihrani 2 skupaj prihranili več kot 1,2 milijona evrov, dobavitelja pa je brez težav zamenjalo več kot 13.200 gospodinjstev.« V okviru kampanje so takrat na ZPS zabeležili 12.960 zamenjav dobavitelja elektrike in 2765 plina v 13.216 gospodinjstvih.
Več iz rubrike