Domov Aktualno 21. Julij 2017.

Wow Air: "Letalsko karto vam plačamo mi"

letalo
© Pixabay
Direktor islandske letalske družbe Wow Air trdi, da letalske družbe v prihodnosti ne bodo več služile s prodajo vozovnic, le še z dodatnimi storitvami.

»V prihodnosti vam bomo ponudniki letalskih storitev morda celo plačali, da potujete,« je Skuli Mogensen povedal v intervjuju za Business Insider UK. »Sam let bo zastonj, letalske družbe pa vam bodo zaračunavale dodatno prtljago, možnost izbire sedeža, prednostno vkrcavanje, hrano, pijačo, brezžično internetno povezavo in druge storitve. V naši letalski družbi razmišljamo, da bi najbolj zveste potnike nagradili tako, da bi jim plačali, da potujejo z nami.« Smisel v tem vidi predvsem zaradi recipročnih uslug, ki jih za njih delajo najbolj zvesti potniki – fotografiranje letališča, njihovega letala, pogleda z letala, kupljenega obroka ali prijazne stevardese in kasnejše objavljanje teh fotografij na družabna omrežja, promoviranje blagovne znamke in priporočila prijateljem.

Napovedal je tudi povezovanje letalske družbe z različnimi hoteli, turističnimi agencijami, festivalskimi dogajanji, bari, restavracijami ipd., ki bodo potnikom olajšala potovanja in prihranila ogromno časa ter denarja.

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.