Domov Aktualno 17. April 2018.

V Grand Hotelu Bernardin prenovili sobe

Hotelo Bernardin
© Mavric Pivk
V portoroškem Grand Hotelu Bernardin so zaključili s prenovo sob, ki so zdaj večje in bodo med drugim krmiljene prek recepcije. Vrednost investicije je bila okoli 5,4 milijona evrov, s prenovo sob pa bo hotel po prepričanju vodstva dvignil kakovost bivanja in poslovno konkurenčnost v destinaciji in na trgu počitniškega ter kongresnega segmenta.

Prenovljene hotelske sobe so večje za nekaj več kot 1,5 kvadratnega metra. Prostor so pridobili z drugačno zasnovo balkonov, kjer so z umikom cvetličnih korit še dodatno odprli pogled na morje in povečali sobo.

Ureditev prostora sobe po pojasnilih družbe omogoča racionalno organizacijo prostora ter odprt pogled na morje. Soba je povsem prenovljena, vključno s kopalnicami in pripadajočo infrastrukturo tj. strojno in električno inštalacijo ter talnimi in stenskimi oblogami. Soba je zasnovana s sodobnimi in naravnimi materiali. Razgled iz sob na morje je bil navdih tudi notranjemu dizajnu, kjer prevladujejo barve v toplih in zlatih tonih.

Sobe bodo poleg tega krmiljene preko recepcije, kar omogoča pripravo sobe pred prihodom gosta in energetsko varčno upravljanje sobe. Gost bo lahko izvajal krmiljenje sobe tudi preko pametnega telefona ali televizije, kar je po navedbah Hotelov Bernardin novost na slovenskem hotelskem trgu. Preko sobne televizije bo gost lahko interaktivno komuniciral in naročal hotelskih storitev iz sobe, kar bo lahko povezano tudi s pametnim telefonom gosta.

Dinamika rezervacij za poletno sezono je dobra in v tem obdobju primerljiva z lanskoletno, kar nakazuje, da bodo tudi letošnje poletje hoteli dobro zasedeni, že sedaj pa polnijo kapacitete z raličnimi poslovnimi dogodki in nočitvami.

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.