STA potovanja po novem Nomago Travel

Ena najuspešnejših slovenskih potovalnih agencij STA potovanja od septembra 2018 nastopa v okviru skupine Nomago, sedaj pa se je tudi preimenovala v Nomago Travel. Še naprej bodo skrbeli za potovalne storitve in razvoj mobilnostnih rešitev.
Fotografija: Getty Images
Odpri galerijo
Getty Images

Ob vpeljavi nove znamke Nomago Travel sta se celotna spletna stran STA potovanja in največji popotniški forum v Sloveniji preselila pod okrilje spletne strani www.nomago.si, na kateri imajo sedaj uporabniki na voljo vse popotniške in mobilnostne storitve na enem mestu.
 
Nomago Travel bo tudi z novim imenom obdržal enako raven storitve, kot jo je imela potovalna agencija STA potovanja, ki je bila znana zlasti po tem, da je želje svojih strank postavljala na prvo mesto, kar dokazuje tudi več kot pol milijona prodanih letalskih kart ter zaupanje čez 200.000 zadovoljnih strank v 19 letih. Tako kot prej v STA potovanja bodo sedaj agenti v Nomago Travel skrbeli za nepozabna potovanja in potnikom svetovali tudi na podlagi lastnih izkušenj, saj so vsi strastni popotniki. Poleg tega bo Nomago Travel v Sloveniji in v regiji strankam še naprej odpiral vrata v svet, med drugim s tem, da bo otrokom in mladostnikom tudi v prihodnje omogočal udeležbo na mednarodnih poletnih kampih ter izkušnjo dela v tujini.

Več iz rubrike