Domov Aktualno 14. Marec 2018.

Solastnik podjetja SportyCo je postal Kevin Harrington

Kevin Harrington
© Arhiv podjetja
Kevin Harrington, soustanovitelj priznane Entrepreneur's Organization in uspešne blagovne znamke As Seen on TV, javnosti pa znan kot sovoditelj uspešne podjetniške serije Shark Tank, se je podjetju SportyCo pridružil kot svetovalec in solastnik.

»Verjamem v nekaj res dobro pripravljenih poslovnih projektov, v njihove vizije in pripravo pravih produktov ter platform za globalni trg. SportyCo je vsekakor tak poslovni model z izjemnim potencialom, je vizionarska ideja s prihajajočim izkoriščanjem neštetih možnosti veriženja blokov (blockchain) ter s strastjo, povezano s športom. Zaradi vseh naštetih ugotovitev pri SportyCoju sem ponosen, da sem odslej lahko del te zgodbe o uspehu,« meni Harrington.

V podjetju SportyCo se bo ameriški poslovno-medijski guru pridružil številnim športnim in 'kripto težkokategornikom' kot so nogometaša Ronaldinho in Roberto Carlos, košarkar Primož Brezec, skakalec Noriaki Kasai ter Charlie Shrem, Phillip Nunn in Robby Schwertner iz 'kriptosveta'.

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.