Domov Aktualno 11. Januar 2019.

Slovenski startupi s četrtim dnevom odprtih vrat

Kako lahko ameriški startup guru iz Rusije pomaga slovenski startup sceni?
© Pexels
Cilj dneva odprtih vrat je povezati in predstaviti ključne akterje slovenskega ekosistema lokalni in mednarodni skupnosti.

Slovenski startupi in tehnološka podjetja ter podporne organizacije danes že četrtič odpirajo svoja vrata pod okriljem dogodka Startup Crawl. Cilj dneva odprtih vrat je povezati in predstaviti ključne akterje slovenskega ekosistema lokalni in mednarodni skupnosti.

»Startup Crawl je odlična priložnost, da razširite svoj krog poznanstev, spoznate zanimiva podjetja in organizacije v njihovem vsakodnevnem okolju in raziščete nove priložnosti za zaposlitev,« so zapisali v organizaciji Internet Week Slovenija, ki stoji za dogodkom.

Svoja vrata bo odprlo več kot 30 startupov in drugih s podjetništvom povezanih subjektov po vsej Sloveniji. Seznam sodelujočih vključno z lokacijami in urami, ko bodo imeli odprta vrata, je na voljo TUKAJ.

Med sodelujočimi so med drugim podjetja, kot so Visionect, Viar, Mediately, Databox, Eurosender, Qlector, D-Labs, Infinum, Sportradar, Toshl in Zemanta. Poleg njih pa vrata odpirajo tudi organizacije, kot so podjetniški pospeševalnik ABC, Ljubljanski univerzitetni inkubator in Ustvarjalnik.

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.