Domov Aktualno 07. December 2017.

Renault predstavil vozilo clio I feel Slovenia

lakirnice avto renault
© Igor Zaplatil
Renault je danes predstavil omejeno serijo vozil clio različice I feel Slovenia, ki vključuje nadstandardni paket opreme, izdelana pa bo v novomeški tovarni Revoz. Renault je za uporabo nacionalne znamke prejel dovoljenje njenega skrbnika, vladnega urada za komuniciranje, kjer v cliu vidijo priložnost za širitev dobrega imena Slovenije.

Clio I feel Slovenia, ki bo na voljo le na slovenskem trgu, vključuje bogat paket opreme, ki so je vozniki vajeni iz večjih in dražjih vozil. To so med drugim prednji in zadnji parkirni senzorji, vzvratna kamera, kartica za prostoročno odklepanje in zagon vozila, multimedijski sistem s sedempalčnim zaslonom na dotik ter ambientalna osvetlitev potniške kabine.

Vozilo bo na voljo s tremi bencinskimi motorji in dvema dizelskima, so sporočili iz Renaulta.

Uradu vlade za komuniciranje (Ukom) so se ob tem zahvalili za odobritev uporabe nacionalne znamke, katere skrbnik je. Kot so poudarili v družbi, je tovarna Revoz že dolga leta v globalnem proizvodnem sistemu skupine Renault znana kot ena izmed najboljših in najkakovostnejših tovarn.

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.