Ralf Schumacher bo promotor slovenskih avtodomov

Robeta bo širila proizvodnjo avtodomov na Koroškem.
Fotografija: Ralf Schumacher
Odpri galerijo
Ralf Schumacher

Nekdanji dirkač Formule 1 Ralf Schumacher bo prihodnjo nedeljo (27.6.2021) v Slovenj Gradcu podpisal pogodbo o sodelovanju s slovenskim podjetjem Robeta. Podjetje Robeta d.o.o. iz Slovenj Gradca je proizvajalec najbolj luksuznih vanov (avtodomov), ki jih trži praktično v vseh državah EU. Vsako vozilo izdelano na podlagi individualne konfiguracije posameznega kupca in zato unikatno in butično. Schumacher bo podpisal ekskluzivno pogodbo o sodelovanju, kjer bodo skupaj z njim razvili edinstven avtodom pod sloganom Robeta powered by Ralf Schumacher, so sporočili iz Robete. Ralf Schumacher sicer poslovno veliko sodeluje s Slovenijo, med drugim hodi na lov, Klet Brda pa zanj polni linijo vin.

V prihodnosti si zaradi tega sodelovanja obetajo tudi širjenje podjetja Robeta z gradnjo novo proizvodnje hale, ki bo zagotovila številna nova delovna mesta na Koroškem.
Avtodomi Robeta
Avtodomi Robeta
 
Robeta je sicer nominiranec za nagrado Delove podjetniške zvezde.
 
Na dogodku mu bodo uradno predali promocijsko vozilo Robeta model Apollo – njihovo najbolj luksuzno izvedbo, kjer bo Ralf Schumacher kot njihov ambasador globalno pripomogel pri širjenju blagovne znamke Robeta in prepoznavnosti Slovenije v svetu, saj bo vozilo prisotno na vseh dirkah Formule 1, kjer je Schumacher prisoten kot strokovni komentator SKY TV.
image_alt
Kitajska izrinila bitcoin rudarje in na trg porinila digitalni juan

Več iz rubrike