Domov Aktualno 03. December 2018.

Primark bo prvo trgovino v Sloveniji odprl prihodnje leto

© Wikimedia
Irska veriga trgovin s cenovno ugodnimi oblačili in modnimi dodatki Primark bo prvo trgovino v Sloveniji odprla prihodnje leto.

V Primarkovi trgovini v Cityparku bodo na voljo modni izdelki za ženske, moške in otroke. Poleg oblačil, obutve in modnih dodatkov bodo med drugim na voljo tudi dodatki za dom. Oblikovanje in postavitev trgovine bosta zasnovana na Primarkovi najsodobnejši notranji opremi, so poudarili v Cityparku.

Primarkov direktor prodaje za Irsko in južno Evropo Stephen Mullen je izrazil zadovoljstvo, da bodo strankam iz Ljubljane in širše okolice lahko ponudili svoje izdelke. Zadovoljstvo nad novo pridobitvijo sta izrazila tudi izvršni direktor družbe SES, ki upravlja Citypark, Marcus Wild in direktor Cityparka Toni Pugelj.

Primark, ustanovljen leta 1969 na Irskem, upravlja več kot 360 trgovin v 11 državah, in sicer na Irskem, v Združenem kraljestvu, Španiji, na Portugalskem, v Nemčiji, na Nizozemskem, v Belgiji, Avstriji, Franciji, ZDA in Italiji. Zaposluje več kot 75.000 oseb.

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.