Domov Aktualno 12. Februar 2018.

Na dogodku Success Story bo osrednji gost Janez Škrabec

Janez Škrabec
© Igor Zaplatil
Zavod Ypsilon organizira poslovni dogodek Y.business Success Story, katerega osrednji gost bo Janez Škrabec, direktor podjetja Riko d.o.o. in menedžer leta 2017.

Ko je pred več kot dvajsetimi leti ustanovil podjetje Riko d.o.o., se ni zavedal, kako uspešno bo delovalo na mednarodnih trgih kot ponudnik visokotehnoloških rešitev na področju tehnološkega inženiringa, energetike, okoljevarstva, logističnih sistemov in gradbeništva. Ob svojem delu je prejel mnoga priznanja. Javnosti je znan tudi kot pokrovitelj kulture, umetnosti in športa, ter dejavno in zvesto podpira aktivnosti lokalnega okolja. Na dogodku 22. februarja v prostorih ABC Huba (spodnja etaža Emporiuma, BTC City Ljubjana) bo delil svoja znanja in izkušnje iz podjetniškega in korporativnega sveta, poslovnega delovanja na mednarodni ravni in mreženja z uspešnimi posamezniki.

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.