Lošinjski potujoči gastronomski hram

Otok Lošinj, znan po čudoviti naravi in bogati zgodovini, bo od 30. aprila do 4. maja postal raj za ljubitelje hrane in vina, saj se bo tam odvijal štiridnevni gastronomski dogodek Taste Slovenia. Na tej prireditvi se bodo vrhunski kuharski umetniki iz Slovenije zbrali v izbranih lošinjskih restavracijah, kot so z Michelinovo zvezdico nagrajeni Alfred Keller ter restavraciji Matsunoki in Bava v hotelu Bellevue. Skupaj bodo v zalivu Čikat ustvarili edinstveno enološko in gastronomsko izkušnjo.
.Več iz rubrike
Tožba za 86 milijonov evrov proti Telekomu Slovenije
Tožba zaradi zatrjevane zlorabe prevladujočega položaja na veleprodajnem trgu širokopasovnega dostopa.
Ključna prednost INR bodo neobdavčene dividende
Pogledali smo, kdo bo imel največ koristi z novim načinom varčevanja, ki bo na razpolago prihodnje leto.