Domov Aktualno 18. Junij 2017.

Katy Perry prva s sto milijoni sledilcev na Twitterju

Katy Perry
© AFP/Valerie Macon
Ameriška glasbenica Katy Perry je postala prva uporabnica spletnega družbenega omrežja Twitter, ki ji je uspelo pridobiti sto milijonov sledilcev. Vodstvo Twitterja je dosežek označilo za zgodovinski, zvezdnici pa se že tesno približuje priljubljeni pevec Justin Bieber s 97 milijoni sledilcev.

"Danes smo priča zgodovini," je Twitterjeva ekipa na svojem omrežju zapisala v petek, pri čemer je uporabila angleško besedo witness, ki je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP tudi naslov nedavno predstavljenega albuma 32-letne zvezdnice.

Ta je nedavno 96 ur neprekinjeno v živo prenašala svoj vsakdanjik. Oboževalce je tako povabila, naj jo spremljajo ob kuhanju, jogi, ljubkovanju psa Nuggeta in celo med spanjem.

Kot je razkrila, je velika pozornost oboževalcev sicer fantastična, a včasih tudi naporna. "Človek sem in živim pod tem norim mikroskopom," je v solzah dejala terapevtu Siriju Singhu.

Na tretjem mestu po številu sledilcev je pevka Taylor Swift, ki jo prek Twitterja spremlja 85 milijonov ljudi.

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.