Domov Aktualno 06. Februar 2018.

Iz Ljubljane v Düsseldorf z neposrednim letom

Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana
© Leon Vidic
Adria Airways odpira novo letalsko linijo z Düsseldorfom. Neposredna povezava štirikrat tedensko od 26. aprila 2018 med ljubljanskim letališčem in mednarodnim letališčem Düsseldorf. Letalski prevoznik bo razširil svojo mrežo (po)letov na 24 destinacij v poletni sezoni.

Ljubljansko letališče bo kmalu povezano z glavnim mestom nemške zvezne dežele Severno Porenje-Vestfalija, Düsseldorfom. Z napovedano novostjo bo letalski prevoznik svojim potnikom omogočil povezavo z 209 leti tedensko na 24 destinacij. »Düsseldorf je pomembno gospodarsko središče, je mednarodni poslovni in finančni center, zato je za Adrio Airways odprtje redne letalske linije izrednega pomena. Ponosen sem, da Adria Airways odpira to povezavo in doprinaša h krepitvi poslovnih odnosov med Slovenijo ter Nemčijo,« je ob tej priložnosti dejal direktor družbe dr. Arno Schuster. Letalske vozovnice so na voljo za nakup z današnjim dnem.

Adria Airways bo konec marca obstoječim 17 destinacijam dodala še šest novih. Ljubljansko letališče bodo povezali z Bukarešto, Hamburgom, Sofijo, Ženevo, Dubrovnikom in otokom Brač, nadaljevali pa bodo tudi z leti v ukrajinsko prestolnico Kijev. 

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.