Domov Aktualno 23. Oktober 2017.

Ivica Todorić se bo vrnil na Hrvaško z relevantnimi dokazi

todorić
© Cropix
Nekdanji predsednik uprave hrvaškega koncerna Agrokor Ivica Tordorić je danes na svojem blogu zapisal, da se bo na Hrvaško vrnil, kakor hitro bo zbral relevantne dokaze. Z njimi se namerava zoperstaviti "skupnemu zločinskemu podvigu dela političnih elit in njihovih pomočnikov", poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

"Kot človek, ki so mu hudo kršene človekove pravice, s svojo odvetniško ekipo zbiram dokaze in dejstva, s katerimi bi se lahko zoperstavil lažem iz krivične prijave ter ubranil sebe in svoje sodelavce pred političnim pregonom, katerega cilj je potlačiti dejstvo, da je prav politika odvzela zasebno lastništvo, v katerem danes vladata brezvladje in kriminal," je Todorić zapisal na blogu, na katerem se redno oglaša od septembra.

Pripor, ki so ga odredili zanj, je po prepričanju Todorića le način, kako mu želijo preprečiti zbiranje dokazov in dokumentacije.

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.