FlixBus: Ljubljana direktno povezana z Dubrovnikom in Splitom

FlixBus, vodilni ponudnik za prevoz potnikov v Evropi, k svoji mreži avtobusov vsako pomlad pridruži na desetine novih destinacij, ki za potnike niso imele direktnih povezav. Zaradi povečane pogostosti odhodov iz Slovenije je hkrati lažje doseči 28 evropskih držav, ki jih povezuje FlixBus.
Fotografija: OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Odpri galerijo
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

V začetku aprila se je začel prvi val novih povezav.
FlixBus poleg novih direktnih povezav iz Ljubljane v Pariz, Krakov in do letališča v Baslu ponuja večjo pogostnost odhodov zlasti v Nemčijo, Italijo in Avstrijo.  FlixBus poleg tega direktno z Istro povezuje tudi mesta, kot sta Portorož in Koper, in sicer z dvema odhodoma na dan iz Pule, Rovinja in Umaga.

Drugi val FlixBusovih linij je načrtovan od junija dalje.
Zeleni avtobusi bodo Ljubljano povezali z najjužnejšim delom Hrvaške. Potniki iz Ljubljane proti Splitu bodo lahko izbirali izmed treh odhodov na dan. FlixBusi bodo imeli odhode v Dubrovnik, ene najpopularnejših poletnih destinacij na Hrvaškem, vsak dan ob 21:05h. Prav tako bo Bled povezan z Budimpešto.

Ljubljana je s skoraj 90 pričakovanimi dnevnimi odhodi v sezoni v mnoga evropska mesta postala pomembno središče za poslovne potnike, študente in turiste s celega sveta, ki za prevoz izbirajo FlixBus. Po FlixBusovi zaslugi so zdaj cenovno ugodnejše postale destinacije in države, ki so bile nekoč težko dostopne. Načrtovanje potovanja je preprosto in zato lažje ter hitrejše.
 
 

Več iz rubrike