Domov Aktualno 12. Junij 2018.

DIGGIT: Agenciji ENKI in 101 dobili tri nagrade

prstni odtis človek heker digitalizacija računlanik robot
© Pixabay
Na sedmi konferenci o digitalnih komunikacijah Diggit so danes v Ljubljani petič podelili nagrade za izjemne dosežke na področju digitalnega komuniciranja v Sloveniji. Strokovno žirijo sta najbolj prepričali agenciji ENKI in 101, ki sta domov odnesli vsaka po tri nagrade.

Strokovna žirija je danes skupno podelila 12 zlatih in dve veliki nagradi diggit.

Najuspešnejša je bila agencija ENKI, ki je dobila tri zlate nagrade diggit. Žirijo je prepričala s spletno igro Grinalnice, z videom Imej.si in z digitalno strategijo Half Down.

Tri nagrade je domov odnesla tudi Agencija 101, ki je s spletno igro Tekmujmo skupaj in digitalnim oglasom PIZZA-POTIZZA osvojila dve zlati nagradi, žirija pa ji je v kategoriji Digitalno oglaševanje podelila še eno veliko nagrado diggit.

Zlate nagrade so sicer prejeli še agencija Mediodrom, LUNA TWBA in Zavod Vozim, Renault Nissan Slovenija, Gorenje, Futura DDB in Vzajemna, Agencija Renderspace ter Nevidni izzivi. Drugo veliko nagrado pa je žirija podelila agenciji Pristop in Drogi Kolinska.

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.