Domov Aktualno 18. Januar 2017.

Banka Koper odslej tudi uradno Banka Intesa Sanpaolo

banka koper
© Blaž Samec
Banka Koper ima odslej tudi uradno novo ime, in sicer Banka Intesa Sanpaolo.

Predsednik uprave banke Giancarlo Miranda je danes na slavnostnem sprejemu v Ljubljani poudaril, da sprememba imena banke poudarja zavezo Skupine Intesa Sanpaolo za dolgoročno sodelovanje z vsemi njenimi deležniki v Sloveniji. "Iz Kopra se podajamo na novo potovanje naproti širši prepoznavnosti naše banke na slovenskem trgu," je dodal.

Direktor mednarodne divizije hčerinskih bank Skupine Intesa Sanpaolo Ignacio Jaquotot je dodal, se bosta stabilno poslovanje in utrjen položaj na slovenskem trgu še okrepila z izvajanjem strategije bančne skupine. To bo po njegovem omogočilo nov zagon in nadaljnje širjenje poslovanja Banke Intese Sanpaolo.

Jaquotot se je na slovesnosti v imenu vodstva Intese Sanpaolo zahvalil Vojku Čoku za njegov prispevek k razvoju Banke Koper, vlogo prvega nadzornika banke pa je simbolno prevzel nov predsednik nadzornega sveta Uroš Čufer.

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.