Domov Aktualno 23. September 2017.

Adria Mobil pod okriljem francoske skupine Trigano

adria mobil
© press release
Novomeška družba Adria Mobil, eden vodilnih evropskih proizvajalcev vozil za prosti čas, je z zaključkom prodajnega postopka družbe Protej postala del francoske skupine Trigano, so iz družbe sporočili prek spletnih strani Ljubljanske borze.

Trigano je z več kot 20 blagovnimi znamkami ter 7000 zaposlenimi ena največjih skupin v evropski panogi počitniških vozil. Kot so poudarili v Adria Mobilu, so bila v okviru prodajnega postopka Proteja pridobljena vsa potrebna soglasja tržnih regulatorjev.

Adria Mobil je s tem vstopila v stabilno, strateško lastniško strukturo, v okviru katere bo lahko tudi v prihodnje učinkovito izkoriščala tržne priložnosti, ki jih ponuja prebujena panoga počitniških vozil, ter s tem uresničevala zastavljene strateške cilje dolgoročnega razvoja in rasti, so optimistični v podjetju.

V ta kontekst sodi tudi ohranjanje dolgoletne tradicije blagovne znamke Adria ter ohranjanje samostojnosti poslovanja družbe Adria Mobil ter njenega poslovnega modela.

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.