Domov Aktualno 17. Oktober 2016.

ABC pospeševalnik predstavlja nov program: Internet of Things and Internet of Everything

ABC pospeševalnik predstavlja nov program: Internet of Things and Internet of Everything
© ABC pospeševalnik
ABC pospeševalnik z novimi povezavami ustvarja pametnejšo okolico

ABC pospeševalnik predstavlja nov program, kjer bodo povezali startupe s svetom, sedanjost s prihodnostjo, predmete in storitve s spletom ter okolico. Njihov najnovešji program je Internet of Things and Internet of Everything (IoT&IoE).

ABC pospeševalnik se je razširil v München in Silicijevo dolino, prav tako pa bodo sedaj imeli pod svojim okriljem 30 namesto običajnih 10 startupov. Glede na to, da ima pospeševalnik svoje prostore v BTC Cityu, bodo imeli IoT startupi z vključitvijo v BTC ekosistem možnost pridobiti neposredne podatke za razvoj in usmeritev svojih produktov. Pospeševalnik startupom nudi prostor za bivanje tekom izobraževanja in razvoja startupov. Ekipe, ki so sedaj v pospeševalniku prihajajo iz  Slovenije, Estonije, Bosne in Hercegovine, Italije, Hrvaške, ZDA, Poljske, Danske, Nemčije in  Savdske Arabije.

V skladu z »internetom vsega«, bodo izbrani startupi spreminjali naš vsakdan z vrsto različnih produktov - od platforme za upravljanje v gostinstvu do inovativnih rešitev za identifikacijo preko kartičnih sistemov ter domiselnim načinom treniranja psov. ABC pospeševalnik tako ne bo povezoval le stvari s spletom, ampak tudi različne podjetniške kulture z istim ciljem – pospešiti razvoj produkta, ki bo prodrl na globalni trg in olajšal življenje ljudem po vsem svetu.

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.