Domov Aktualno 14. Julij 2017.

Natečaj iFEEL start-up 2017 - odprte prijave za mlada startup podjetja

© Arhiv podjetja
Od 19. do 21. oktobra 2017 bo v Celju potekal 1. sejem inovativnih digitalnih rešitev Feel the Future, katere­ga glavni namen je strokovni in splošni javnosti v živo prika­zati trende ter inovacije na širokem področju digitalizacije.

Vsebinski koncept sejma je razdeljen na dva glavna vsebin­ska sklopa, in sicer Pametna mesta in skupnosti ter Digitalna preobrazba podjetij. Sklop Pametnih mest in skupnosti bo vključeval teme, kot so digitalizacija javne uprave, krožno gospodarstvo, e-zdravje in mobilnost, digitalna preobrazba podjetij pa pametno poslovanje in pametno delovno okolje.

Pogumnim start-up podjetjem Celjski sejem ponuja pri­ložnost, da na sejmu Feel the Future predstavijo svojo vizijo prihodnosti ter si obenem ogledajo ponudbo in trende naj­večjih akterjev na tem področju. Predvsem manjša in mlajša podjetja z manjšimi sredstvi za promocijo lahko predstavitev na sejmu izkoristijo kot enega glavnih orodij marketinškega spleta vstopa na trg.

Zakaj se prijaviti?

Med prejetimi prijavami bo izbranih 10 najboljših podjetnih idej in podjetjem bo omogočen paket storitev na sejmu Feel the Future, ki vključuje:

 • predstavitev na razstavnem prostoru velikosti 4x4 m s potrebno opremo,
 • srečanja s potencialnimi investitorji,
 • splošno promocijo v vseh komunikacijskih sredstvih, ki bodo to dopuščala (intervjuji, PR članki, spletna stran, napoved na novinarski konferenci pred sejmom, družbeni mediji),
 • zgodbe o uspehu že uveljavljenih start-up podjetij,
 • srečanje in izmenjava izkušenj z največjimi tehnološkimi podjetji in državnimi institucijami (npr. Microsoft, Telekom Slovenije, Ministrstvo za javno upravo RS …),
 • osebno svetovanje pri vaši poslovni ideji z najboljšimi mentorji iz prakse.

Kdo se lahko prijavi?

 • start-up podjetje mora biti s področja digitalizacije in mora ustrezati vsebinskemu konceptu sejma

Omejitve pri prijavi

 • prijavljena start-up podjetja morajo ustrezati pristopnemu kriteriju,
 • prijavljena start-up podjetja ne smejo biti v tesnih oseb­nih ali poslovnih poznanstvih s člani komisije ali predstavniki podjetja Celjski sejem d.d.,
 • vsi podatki, posredovani članom komisije, so poslovna taj­nost,
 • Celjski sejem d.d. lahko informacije o podjetju uporablja v promocijske namene, informacije pa bo družba obdelo­vala v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Rok za prijavo

Izpolnjen prijavni obrazec, ki je objavljen na www.feelthefuture.si, je potrebno najkasneje do 16.8.2017 poslati na naslov Celjski sejem d.d., Dečkova cesta 1, 3102 Celje s pripisom za NATEČAJ iFEEL start-up ali na elektronski naslov lucija.berce@ce-sejem.si oz. izpolnite elektronski obrazec na www.

Na podlagi predstavljene podjetniške zgodbe in inovativ­ne ideje bo komisija izbrala 10 najboljših podjetniških idej, ki bodo prejele paket storitev. O izboru bodo prijavitelji obveščeni do 1.9.2017. V času trajanja sejma bodo raz­glašene tri zmagovalne podjetniške ideje po ocenjevanju komisije.

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.