Domov Aktualno 10. Avgust 2017.

Kandidatka za vrh GZS Sonja Šmuc

sonja šmuc
© Mavric Pivk
O njenem imenovanju bo predvidoma septembra odločal upravni odbor GZS.

Novi predsednik Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) Boštjan Gorjup bo po neuradnih informacijah za generalno direktorico zbornice predlagal Sonjo Šmuc, zdaj izvršno direktorico Združenja Manager. O njenem imenovanju bo predvidoma septembra odločal upravni odbor GZS.

Na vprašanje, ali je kandidatka za mesto generalne direktorice GZS, je Sonja Šmuc odgovorila, da zadeve še ne more komentirati. Po naših neuradnih informacijah naj bi bili v Združenju Manager sicer že seznanjeni s tem, da odhaja in iskali tudi že njenega naslednika, dejstvo pa je, da bodo morali, preden prevzame operativno vodenje zbornice gospodarstva, steči še določeni postopki. Novega generalnega direktorja GZS bo imenoval upravni odbor zbornice, če bo Šmučeva dobila podporo, pa bo na tem položaju zamenjala dolgoletnega prvega moža zbornice Sama Hribarja Miliča.

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.