Domov Aktualno 07. December 2016.

GEN-I bo dobavljal elektriko hrvaškim avtocestam

gen-i
© Mavric Pivk
Od 1. decembra je GEN-I novi dobavitelj električne energije javnemu podjetju Hrvatske autoceste - održavanje i naplata cestarine (Hac Onc).

To so uradno potrdili iz zagrebške podružnice slovenske družbe GEN-I. V letu dni bodo dobavili več kot 77,5 milijonov kilovatnih ur elektrike v vrednosti nekaj manj kot 29 milijonov kun (3,9 milijonov evrov).

GEN-I je bil v zadnjih nekaj mesecih uspešen tudi na javnih razpisih za dobavitelja elektrike letališču Dubrovnik in podjetju Hrvatska pošta. Skupna vrednost teh poslov je skoraj 11 milijonov kun (1,46 milijonov evrov), dobavili pa bodo nekaj manj kot 27 milijonov kilovatnih ur elektrike.

Izvršni direktor prodaje skupine GEN-I Dejan Paravan je izrazil zadovoljstvo s hitrostjo, s katero so uresničili letošnje načrte. "Z omenjenimi tremi pogodbami se približujemo popolni uresničitvi načrtov. Potrdili smo se kot zanesljiv partner, ki svojim uporabnikom ponuja kakovostno, inovativno in cenovno konkurenčno storitev," je dejal.

Hrvaška je eden izmed 20 trgov, na katerih posluje GEN-I.

Komentarji
Komentirajte

Za komentiranje se je potrebno prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, se lahko hitro in enostavno registrirate. Po registraciji se lahko vključite v razpravo.